About CBS  About e-Campus  About the e-Campus site

About the e-Campus site

Target group

All students enrolled at CBS can use e-Campus. The only prerequisite is a valid CBS email account.
Students who have abused the email system by e.g. sending out spam mail will have their email account closed for a longer or shorter period of time. In this period, use of e-Campus is not possible.

Alumni Program

The vision

 

Formålet med e-Campus er at give de studerende mulighed for one-stop shopping fra én samlet indgangsportal til de web- og netbaserede tjenester ved CBS.

Det drejer sig bl.a. om den studieadministrative studenter-
selvbetjening, mailadgang, SiteScape-benyttelse mv.
Visionen med e-Campus er at skabe en personaliseret webadgang for den enkelte studerende med både en dansk og en engelsk grænseflade og med et mål om at skabe pålogningsfri adgang mellem de forskellige tjenester (single-signon).

Den videre udvikling af e-Campus indbefatter mulighed for webbetaling af CBS-ydelser som fx kurser under Åben Uddannelse og anvendelse af digital signatur ved elektronisk aflevering af eksamensopgaver.

About the project

E-Campus er udviklet og designet af Portalteamet i CBS IT.
Portalteamet består af 3 udviklere og en projektleder.
Datacenteret i CBS IT sørger for drift af e-Campus-databaserne og webserverne.

The funding

E-Campus er finansieret af CBS og fik under udviklingen støtte fra det tidligere Statens Information, nu IT-styrelsen, hvor CBS i sommeren 2001 vandt projektmidler under projektet 'Selvbetjeningssystemer for studerende'.
CyberCampus er som de studerendes område i startmenuen udviklet for midler fra den såkaldte Ledelsespulje på CBS.

The technology

Systemet bag e-Campus og CyberCampus bygger på et Oracle system - Oracle Portal - der spiller sammen med de andre bagvedliggende og tilgrænsende IT-systemer, som CBS benytter.
e-Campussiderne er krypteret med en SSL-forbindelse, der forhindrer andre i at opsnappe oplysningerne der kommer frem når tilgår fx personlige oplysninger.

Developers and Designers

Developers and designers:
   John Nielsen
   Frederik Christensen
Supporters:
   it-counsellors
Project manager:
    Frederik Christensen